Yeni bir ay ve taze bir hevesle, 2 Temmuz Cuma sabahı işe gelirken bu blogu yazmaya yolda karar verdim.
Neler yapacağız derseniz...

Malum haftanın beş günü, günümüzün büyük bir bölümü ofiste geçiyor. Güzel kıyafetleri seviyoruz, ofisimiz de esnek kıyafet kuralları ile tarzımızı yansıtmamıza imkan tanıyor. Hal böyleyken ofiste çekilen fotoğraflarımızı paylaşarak ofis modamızı yansıtmaya çalışacağız.
Çoğul yazıyorum. Çünkü sabah gelir gelmez bu fikrimi ofiste her gün birbirimizin kıyafetlerine yorumlar yaptığımız, tarzlarını çok sevdiğim, ince zevkli iki arkadaşımla paylaştım. Konuşmamızın 10. dakikasında, ilk fotoğraflarımızı çekip post etmek için hazırlanmıştık bile. Saat sabah 08:15 idi.

Özetle hepimiz pek bir heyecanlanlıyız, yorumlarınızı bekleriz :)

9 Temmuz 2010 Cuma

Bugün 7 Modelimiz Var!!!

Merhabalar,
Bugün blogumuzun ilk haftasını tamamlamanın şerefine, birbirinden harika 7 konuğumuzu bu sayfada ağırlamanın inanılmaz mutluluğunu yaşıyorum!! Tüm hafta boyunca hem eğlenceli çekimlerimiz hem samimiyetleri hem de sıcacık gülüşleri ile bu sayfalara renk katan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederek başlamak istedim bugüne :))

Bugün yağmurlu bir İstanbul sabahına uyandık. Temmuz ortasında hava soğuk, karanlık ve yağmurlu olunca kıyafet seçiminde akıllar karıştı. Mont alsam mı, çizme giysem mi gibi Temmuz ayıyla bağdaşmayan düşünceler geçti akıllardan.
Bizim çekimlerimizde de bugün her telden kare var. Cuma sportifiliğinden toplantı kurumsallığına, açık ayakkabılardan çizmelere, tshirtlerden uzun kollulara kadar geniş bir yelpazeyi bulabileceğimiz nadir günlerden birindeyiz muhtemelen.

Bugün 3'ü yepyeni konuklar olmak üzere toplam 7 modelimiz var. Yandaki fotoğrafta Turkcell Pazarlama ekibi olarak yeni konuklarımızdan Selin'in Kanyon'daki Eczacıbaşı ofisine selamlar ve gülücükler göndermek istedik.
Buyrunuz detaylar...

İlk konuğumuz İnsan Kaynakları bölümümüzün her daim güzel ve şık yöneticilerinden Serpil Örnekoğlu.
Kendisini bugün Cuma sportifliğinde katlarındaki mutfak alanında çektiğim bir karede göreceğiz. Gömleği Marks & Spencer, jean'i Collezione, gördüğüm an dikkatimi çeken ayakkabıları ise İnci'den.
Birbirinden güzel elbiseleri ile de kendisini fotoğraflamak için peşinde olacağım :)

Bugün ikinci yeni konuğumuz ekibimizin yakışıklısı Selim Savga.
Blogumuzun ilk erkek konuğu olması dolayısıyla gönlümüzde ayrı bir yeri var:)
Katılımının devamlı olmasını diliyoruz:)
Selim'i Replay jean'i, Pull&Bear tshirt'ü ve OXS ayakkabıları ile göreceğiz.

Bugünün son yeni konuğu güzeller güzeli Pilates öğrencim Selin Orçunus.
Selin Kanyon'daki Eczacıbaşı ofisini temsilen blogumuza konuk oluyor bugün. Kanyon manzarasını da alan güzel bir kare gönderdi bana. Fotoğrafını görünce, Selin'in katılımının artarak devam etmesini isteyeceğinizi biliyorum :)
Selin'in bugünkü detayları ise şöyle: Beyaz kazağı Zara, Eteği Koton, modelini çok beğendiğim ayakkabıları Hotiç, Bilezik ise erkek arkadaşının Selin'e ilk doğum günü hediyesi olan Pilgrim, o sebeple çok özel( ve çok da güzel)!!

Ben bu sabah ne giysem ne yapsam diye dolabın karşısında kalakaldım. Çizme giysem mi, bir de kazak, yok artık daha neler diye düşünürken kendimi tamamen yaz modunda beyaz puantiyeli siyah elbisemin içinde buldum. Taksim'deki adını hatırlamadığım bir butikten aldığım elbisemi, Barcelona'da dolaşırken ismini hatırlamadığım bir butikten 3 dakika içinde satın aldığım ve çok sevdiğim topuklu ayakkabılarımla tamamladım.

Bugün Deniz'in kombinasyonuna bayılacaksınız biliyorum. Ben bayıldım!!! Bugün Deniz'in verdiği kareler katalog çekiminden fırlamış gibi. Özellikle üstteki grup fotoğrafında Deniz'e dikkat! Ben olsam hazır GAP'ten giyinmişken katalog çekimine alırdım kendisini:) Deniz'in üzerindekiler bugün şöyle: Pantalon GAP, ayakkabılarım Ash(rengi nefisss),thirt Mango, kazak Massimo Dutti, kolyesi Yargıcı.

Pelin'in beyaz ve gri tonlarındaki kombinine de hayran olacaksınız. Bugün tuniği La Gusta(çok güzel bir renk ve model!!!), taytı Penti, çizmeleri Nursace, takıları Accesorize.

Serpil Örnekoğlu:

Selim Savga:

Selin Orçunus:

Burcu Vurkaç yani ben :)

Deniz Görencan:

Eda Pelin Aksu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder