Yeni bir ay ve taze bir hevesle, 2 Temmuz Cuma sabahı işe gelirken bu blogu yazmaya yolda karar verdim.
Neler yapacağız derseniz...

Malum haftanın beş günü, günümüzün büyük bir bölümü ofiste geçiyor. Güzel kıyafetleri seviyoruz, ofisimiz de esnek kıyafet kuralları ile tarzımızı yansıtmamıza imkan tanıyor. Hal böyleyken ofiste çekilen fotoğraflarımızı paylaşarak ofis modamızı yansıtmaya çalışacağız.
Çoğul yazıyorum. Çünkü sabah gelir gelmez bu fikrimi ofiste her gün birbirimizin kıyafetlerine yorumlar yaptığımız, tarzlarını çok sevdiğim, ince zevkli iki arkadaşımla paylaştım. Konuşmamızın 10. dakikasında, ilk fotoğraflarımızı çekip post etmek için hazırlanmıştık bile. Saat sabah 08:15 idi.

Özetle hepimiz pek bir heyecanlanlıyız, yorumlarınızı bekleriz :)

8 Temmuz 2010 Perşembe

İspanyol Paça Olsun, Benim Olsun!

Merhabalaar:)

Bugün Pazarlama ekibimizin çok güzel iki bayanını daha aramızda görmekten dolayı çook mutluyuz :) Nergül ve Duygu hoşgeldiler!

Nergül kıyafetlerinde renkleri bolca kullanır ve çok da yakıştırır. Bugün de kendisini yine sarı saçlarına ve açık ten rengine çok yakışan yavruağzı renginde Vero Moda'dan bir tunik ile göreceğiz. Pantolon (Mudo) ve babetlerin (Elle) uyumuna ve inci kolyenin (Mudo) kıyafete kattığı harekete de dikkatinizi çekmek isterim.

Duygu'yu ise H&M'den aldığı mavi elbisesini, Flowers'tan çok şık bir beyaz ayakkabı ile tamamlamışken çektim. Duygu'nun elbiselerine katın tüm bayanları genelde bayılırız. H&M deyince de bizi tam kalbimizden vurdu :) Duygu, bugün bu elbiseyi yine Pazarlama ekibimizden sevgili Elif'imizin bu akşamki bekarlığa veda partisi dolayısıyla seçmiş. "Malum çalışan bir bayanım, zamanım kısıtlı, ama hem partide hem ofiste şık olabilirim" denilebilecek harika bir kombinasyon olmamış mı?

Ben ise bugün "İspanyol paça olsun, benim olsun" deyip en sevdiğim pantolonlarımdan birini giydim. Yaklaşık 7-8 sene önce nereden aldığımı bile hatırlamadığım bir pantolon. 36 beden olup bol gelmesine rağmen hâlâ severek giyiyorum :) Ancak artık modası çooktan geçtiğinden midir bilmem, bu tarz pantolonları bulmakta zorlanıyorum. Bulanlar/bilenler şuradadır derse nasıl sevinirim nasıl sevinirim... Atletim ise yine Mango.

Sevgili Pelin'imiz bugün benimle ispanyol paça kardeşliği yapmış, pantolonu Ankara Butik'ten. Çok güzel bir mor tonundaki Tshirt'ü ise Ankara Dishy'den. (Pelin'in Ankaralı olduğunu söylememe gerek kalmadı sanıyorum. Pelinimizin Ankara'daki annesi bugün okuyucularımız arasında imiş. Kendisine kocaman selamlar, sevgiler :) )

Buyrunuz bugünkü karelerimiz...


Nergül Şentürk:

Duygu Okan:
Bu da ben :) Eda Pelin Aksu:

1 yorum:

  1. Burcu,
    Yazın güzel, mankenler güzel. Arkadaşım sen Turkcell'de çalışmıyormuydun? Elite Model ajansı gibi maşallah. Pilates ile ilgili yazılarınıda bekliyoruz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil